Back To The 80'sOp 2 en 3 oktober 2009 stond Colours, met jeugdherinneringen voor vele leden, in Schouwburg Orpheus te Apeldoorn.
Back to the 80’s bracht ons terug naar de tijd van de cassettebandjes, The Teenage Mutant Ninja Turtles, spijkerstof, de Rubik’s Kubus en haar heerlijke muziek.
Op basis van deze muziek, speelden wij een typische high school musical, met alle tiener- en volwassenenproblemen van dien. 

Creatives 

Regie: Dick Haze
Zang en partituren: Dirk Bouillon
Choreografie: Evelien Hendriks, Angela Boezaart en anderen

Het verhaal

Het nieuwe schooljaar op William Ocean High begint met de verkiezingen voor de klassenvertegenwoordigers. Michael steelt Corey’s verkiezingstoespraak en zijn ideeën. Hij belooft ieder meisje dat op hem stemt een kus, waarmee hij het hart verovert van Tiffany, het buurmeisje van Corey, waar Corey al jaren een oogje op heeft. 

Gedurende het jaar is er een aantal nieuwe studenten bijgekomen. Mel en Kim Easton (de zingende, dansende tweeling-cheerleaders) en Eileen Reagan, wier leven een nachtmerrie wordt wanneer Michael en zijn bende haar nepliefdesbrieven sturen. Zal Eileen ooit nieuwe vrienden maken op William Ocean High?

Ondertussen hebben de leerkrachten zo hun eigen problemen. Meneer Cocker heeft een relatie met de nogal conservatieve lerares Engels, mevrouw Sheena Brannigan.

Ga met ons mee naar “The Electric Eighties”: een hernieuwde belevenis van de jaren ’80.