Voorstelronde Vrouwen Show

Lindy van de Wiel
(22 jaar)
(1e van links)

In show speel ik een doorgeslagen moordenares. Samen met de andere moordenaressen ondergaat mijn rol het dagelijkse, turbulente leven van de gevangenis.

Lindy speelde eerder in: Er was eens..

Miranda Bloemheuvel
(37 jaar)
 (2e van links)

In show speel ik een Hongaarse gevangene die claimt onschuldig te zijn. Voor deze rol heb ik zelfs Hongaars geleerd. Wil je zien en horen hoe mij dit afgaat kom dan kijken!

Miranda speelde eerder in: Er was eens..

Melissa Profijt
(33 jaar)
(3e van rechts)

In show speel ik een wat naïeve moordenares, die wel degelijk weet wat ze gedaan heeft. Maar is toch, net als de rest onschuldig.

Melissa speelde eerder in: Carpe Noctem, Back to the 80's, Blame the Boogie en Er was eens..

Marleen 
(2e van rechts)

In show speel ik een van de dames in de gevangenis. Voordat ik in de gevangenis terecht kwam was ik een doodgewone huisvrouw, maar wel een met een ziekelijke jaloerse man! Toch altijd weer die mannen…. Voordat ik het wist liep het mis, ik kon er niks aan doen. it wasn’t me! Hoe dat precies ging? Dat vertel ik je in show!

Marleen speelde eerder in: Er was Eens.

Amber van der Linde
(26 jaar)
 (1e van rechts)

In show speel ik een gevangene die veroordeeld is op de moord van haar vriend nadat zij achter een groot geheim is gekomen. Samen met de andere gevangene, leeft ze van dag tot dag, van schandaal tot schandaal, totdat er een speciale moordenares word gearresteerd.

Dit is Amber haar eerste productie.