Voorstelronde Rijken

Roxanne Truideman (36 jaar) (2e van links)

Na de vorige productie ‘Er Was Eens’, waar ik de hele cast voorzien had van grime en visagie, kon ik geen afscheid nemen van deze fantastische musicalgroep. Na de auditie kwam dit nieuwe unieke concept ‘Showpiss’. 

In het gedeelte ‘Piss’ heb ik de rol van een zakenvrouw. Als tuttige, statige en soms wat onhandig in haar ‘perfecte’ timing qua grappen, is zij de volgster van de grote urinemagnaat en zorgt ze ervoor dat het nieuws over gebracht wordt omtrent de urinetaks. Of de inwoners daar blij van worden… is de vraag! En doet ze er wel goed aan om de tomeloze ambitie van de baas te volgen? Een ding is zeker, de droom om naar Rio te kunnen gaan is groot... Waar ze uiteindelijk voor kiest, is te zien op 27 en 28 maart in de Deventer Schouwburg. 

Dit is Roxanne haar eerste productie.

Lorenzo Martens (30 jaar) (3e van links)

In het ‘Piss’ gedeelte speel ik de rol van een minister, net als in het ‘Show’ gedeelte is dit ook een man in pak, met een hoge functie. Hij is een beetje een ‘gladde’ minister en geeft meer om zijn eigen hachje, dan om zijn eigen volk… 

Lorenzo speelde eerder in: Er Was Eens..

Judith van Ginkel (30 jaar) (2e van rechts)

Sinds twee jaar zit ik bij musicalgroep Colours. Een leuke en enthousiaste groep met één passie: musical. In het ‘Piss’ gedeelte speel ik een zakenvrouw. Zij is een medewerkster van de grote urinemagnaat, die met een streng waterbeleid de stad op orde houdt. Ik hoor dus bij de rijke mensen en ben tegen de opstandelingen. 

Judith speelde eerder in: Er Was Eens..

Lindy van de Wiel (22 jaar) (1e van links)

In het tweede deel van de musical (‘Piss’) speel ik een agent, als onderdeel van een agentenduo. Mijn karakter wil net zo’n stoere agent worden als haar tegenspeler, maar qua uitwerking lukt dit nog niet helemaal... 

Lindy speelde eerder in: Er Was Eens.