Voorstelronde Rebellen

Hans van Luijk (31 jaar) (1e van links)

'Wat ben ik samen met mijn kornuiten van plan?' Ben jij benieuwd wat hier gaat gebeuren en welke plannen ik ga smeden? Je ziet het in 'Showpiss'! 

Dit is Hans zijn eerste productie bij Colours.

Ilse Fremery (24 jaar) (2e van links)

In het deel 'Piss' ben ik één van de rebellen. Ze is een arme sloeber, ze zal samen met de andere rebellen strijden voor het gratis gebruik van de wc's. Of dit haar gaat lukken... kun je zien in de voorstelling! 

Ilse was eerder te zien in Er Was Eens.

Rosanne Aarden (25 jaar) (3e van links)

In het gedeelte 'Piss' ben ik te zien als een kortzichtige rebel. Ik kom op voor onze stad en ben tegen de nieuwe regels. Doordat ik niet heel snugger ben, gaat de strijd op een grappige en strijdlustige manier gebeuren. Wil je weten hoe dit afloopt? Kom dan naar 'Showpiss'. 

Rosanne was eerder te zien in Er Was Eens..

Hester van den Berg (26 jaar) (2e van rechts)

In deze productie speel ik een wraaklustig en impulsief karakter, die niets anders wil dan directe vergelding voor het onrecht wat het volk wordt aangedaan. KNOOP D'R OP!

Hester was eerder te zien in: Back to the 80's, Blame the Boogie, Spaansbenauwd en Er Was Eens..

Niels Willemsen (25 jaar) (1e van rechts)

In dit deel speel ik de beul onder de rebellen. Een ongeduldige psychopaat met een behoorlijke drive om te moorden. Ook ben ik vast onderdeel van het ensemble. Maar weten de rebellen de strijd te winnen? 

Niels was eerder te zien in: Spaansbenauwd en Er Was Eens..