“Er was eens…”

 

Uw dochter is niet door de wolven opgegeten, noch de vrieskou heeft haar om het leven gebracht. Zij leeft, nu nog verborgen, diep in het woud”

 
Foto door: Sophie van Etten

Er was eens‘ is niet zomaar een sprookje, niet zomaar een verhaaltje voor het slapen gaan. Het vertelt het verhaal van een verzet, dat in opkomst is gekomen tegen het regime van de heersende koningin. Ze houden zich schuil in het café van de Gezusters Holle en wachten op het juiste moment om toe te slaan. 

 
De tijd dringt… want nog geen 48 uur later zal iedereen verwacht worden op een bal in het koninklijk paleis, om voorgoed een einde te maken aan het dreigende verzet.  
Een bloedstollende tango zal uiteindelijk uitmaken wie er leidt en wie er volgt. Een dans tussen wraak en mededogen, tussen kracht en kwetsbaarheid. Dat er slachtoffers moeten vallen, dat weten we allemaal. Maar wie heeft de langste adem? Wie blijft staan waar de ander zal struikelen?
Musicalgroep Colours neemt u mee in het sprookje dat vroeger nooit gelezen werd. Tóch vinden wij het belangrijk dat dit verhaal gehoord wordt, nu meer dan ooit.
 
 

Te zien in Schouwburg Orpheus op 16 en 17 maart 2018!

Naar Kaartverkoop

 
 
 
  

Even voorstellen…

Elke week stellen wij een nieuw lid voor. Klik op de foto voor de informatie!