Er was eens… ‘Een voorstelronde’

Elke week stellen wij een nieuw lid voor!

 

Scarlet

Martine van der Horst:

In de voorstelling ‘Er was eens..’ speel ik Scarlet. Scarlet is de leider van het verzet.
Samen met het verzet probeert zij ervoor te zorgen dat de koningin stopt met de gruwelijkheden die zij uitvoert.
Een spannende strijd en of ze deze wint is de grote vraag.

Koningin, Merlijn, Raoul en Wachters

Van links naar rechts:

Ilse Fremery:

Ik ben Ilse. Ik ben 22 jaar. In de musical speel ik bewaker van de koningin. Verder ben ik als ensemble veel te zien op het podium. 

Robin Streppel:

Robin wordt in een later stadium als de rol van Thomas gepresenteerd.
 
Suzanne Schriever:

Ik speel de rol van koningin. Dit is een rol van een ooit liefdevolle vrouw die verblind is door macht. Ook is ze bang om van de troon gestoten te worden en daarom neemt woede bezit van haar. Hoe meer ze hoort van het verzet, des te strenger de maatregelen worden. De angst en woede blijven groeien totdat ze oog in oog komt te staan met het hoofd van het verzet.

Olaf van Werven: 
Dit jaar speel ik de rol van Merlijn. Een heerlijke, karakteristieke rol om te spelen. Ik ben namelijk niet de bekende aardige en lieve tovenaar, maar een wat minder vriendelijk en meer gluiperig persoon met wat rare trekjes. Ik ben de rechterhand van onze koningin, onze leider van zeldzaam formaat.
 
Lorenzo Martens:  
In het stuk speel ik Raoul. Een personage met een dubbelrol! Speelt hij voor de goede of voor de slechte kant? Dat maakt het extra spannend om te spelen.

Marian, Robin en John

Van links naar rechts:

Hester van den Berg

Ik ben Hester en speel de rol van Marian. Mijn man Robin is door de koningin gevangen genomen.
Samen met John, Peter en Erik probeer ik Robin te bevrijden door de bevelen van de koningin op te volgen.
Zelfs als dit misschien ten koste gaat van het belang van het volk.  

Sander Gerritsen:

Mijn naam is Sander Gerritsen, in de musical ‘Er Was Eens…’ speel ik Robin, de beste vriend van John en de vriend van Marian.
Ik ben gevangen door de koningin of ik het overleef, kun je zien op 16 en 17 maart in Schouwburg Orpheus

Johan Vedder: 
Ik ben Johan en in ‘Er was eens…’ speel ik John. John doet het graag goed voor iedereen.
In het stuk moet hij een moeilijke keuze maken: kiest hij voor zijn vrienden of steunt hij, wat hij in zijn hart weet dat het juiste is, het verzet?
 
 

Jasmine, Snow en Cinder

Van links naar rechts:

Muriël Meijerink:
Ik ben Muriël en ik speel prinses Jasmine.
Ik word onterecht gevangen genomen door de koningin en kom terecht in de donkere kerkers van een enorm paleis.
Ik zou daar overigens echt paardenstallen van maken als ik daar zou wonen.

Charlotte Lina:
Ik ben Charlotte en speel prinses snow. Ik word gevangen genomen en zal vooral veel in de kerkers te zien zijn. Of het verzet op tijd is om mij te bevrijden kun je 16 en 17 maart zien in Orpheus.

Melissa Profijt:
Cinder is de vriendin van Scarlet en is de eerste prinses die gevangen is genomen door de boze koningin.
Ondanks haar gevangenschap blijft Cinder strijden voor de liefde van haar leven en komt ze achter zeer belangrijke informatie.
Ze besluit actie te ondernemen die veel teweeg zal brengen.

Peter en Eric

Van links naar rechts:

Niels Willemsen:
Hoi! Mijn naam is Niels Willemsen. In het stuk speel ik Peter, een jonge prins die zijn ogen niet af kan houden van knappe dames.
Samen met Eric heb ik mij bij John en Marian aangesloten om al die prachtige prinsessen die door de koningin gevangen zijn genomen te bevrijden.

Davey Brom:
Ik ben Davey. Ik speel Eric in Er was eens..
Samen met Peter, Marian en John zijn wij op een missie om onze goede vriend Robin te bevrijden uit de handen van de Koningin.
Ondertussen geniet ik met volle teugen van al het vrouwelijk schoon in het koninkrijk.

Babs en Marie Holle

Van links naar rechts:

Charlotte Elskamp:
Ik ben Charlotte Elskamp en speel Marie Holle. Samen met mijn zus Babs run ik het café dat als uitvalsbasis dient voor het verzet. Hier worden plannen gesmeed en zoekt het volk ontspanning. De Holles zorgen voor wat luchtigheid in het stuk.

Marleen Raterink:
Hallo allemaal! Ik ben Marleen en ik speel Babs Holle in onze nieuwe voorstelling ‘Er was eens…’. Babs is samen met Marie de kroegeigenaresse van de plaatselijke kroeg, die als toevluchtsoord voor het verzet dient tijdens de onrustige periode in het land. Een veilige basis om thuis te komen en lekker samen een biertje te drinken. Samen met Marie zorg ik voor de vrolijke noot in het stuk.

Verzet en Ensemble

Van links naar rechts:

Miranda Bloemheuvel:
Mijn naam is Miranda Bloemheuvel en in “Er was eens…” zien en horen jullie mij in het begin en aan het eind van de voorstelling als verteller.
In het tussenliggende stuk sluit ik als ensemblelid aan bij het verzet.
Tot ziens allemaal in Schouwburg Orpheus!

Elles ten Brink:
Elles ten Brink, geboren in 1976. Dit is mijn 3e productie met Colours. Vaak speel ik in het ensemble en het danssemble.
Je kunt mij herkennen aan expressief spel, zang en dans!

Ilse Fremery:
Voorgesteld als wachter.

Marjan la Roi:
Mijn naam is Marjan (31 jaar), ik zit in het dansemble van ‘Er was eens…’ dat betekent dat ik aan alle dansen meedoe.
Daarnaast speel ik in het ensemble, ik sluit me aan bij het verzet, protesteer als arme dorpeling en wordt ingelijfd bij het leger van de Koningin.
Als één van de sopranen hoor je mij af en toe hele hoge tonen zingen.

Emma van der Tang:
Ik ben Emma en ik speel de verzetsstrijder Anna in de productie. Het verzet waar Anna in zit wordt geleid door Scarlet.
Anna is een felle strijder en wil er alles aan doen om Scarlet te redden uit de handen van de boze koningin.

Marcel Hulleman:
Mijn naam is Marcel Hulleman en ik kom uit Deventer. ‘Er was eens…’ is de derde voorstelling die ik speel bij Musicalgroep Colours. In het stuk ben ik de verteller, samen met Miranda. Wij openen en sluiten het stuk. Daarnaast zit ik in het verzet als Sebastiaan en dans ik veel dansen mee.

Robin Streppel:
Mijn naam is Robin Streppel, 12,5 jaar lid van Colours. Mijn passie voor het spelen en zingen kan ik kwijt bij deze groep creatievelingen. In de loop der jaren speelde ik uitéénlopende rollen in producties van Colours. Mijn rol in “Er was eens” is die van verzetsstrijder Thomas, die onderdeel is van het verzet tegen te koningin. Mijn favoriete nummer is “Stem van de massa”, waarin de opstand tegen de koningin op het hoogtepunt is.

Lindy van de Wiel:
Ik ben Lindy van de Wiel, 20 jaar en ik speel Marieke in de musical ‘Er was eens’. Marieke maakt onderdeel uit van het verzet tegen de koningin. Samen met de verzetsleden doet zij er alles aan om de koningin voor eens en voor altijd van de troon te stoten.

Rosanne Aarden (staat niet op de foto):
Ik ben een dorpeling die in armoede leeft. De koningin wil macht krijgen en ons land gaan regeren. Maar ik als dorpeling ben daar niet blij mee. Ik zit daarom in een verzet om het proberen tegen te gaan. Ik ben dus een arme dorpeling maar zeer strijdlustig.

Judith van Ginkel (staat niet op de foto):
Ik ben Judith. Ik speel in het ensemble. Het nummer Melk vind ik een mooi nummer hierin zie je duidelijk de woede die het nummer met zich meebrengt. De tango op het laatst is het perfecte einde