Musicalgroep Colours heeft sinds kort weer een choreografe namelijk Marianne Hertgers 
Marianne is geïnterviewd en heeft wat vragen beantwoord!

Waar zou men jou van kunnen kennen?

Men zou mij kunnen kennen als dansdocent van de A-selectie van KDO Apeldoorn. Hier geef ik al jaren les en met deze groep treed ik veel op.

Wat is jouw ervaring met musicalgroepen?

Ik heb zelf altijd van musicals gehouden en ik heb gedurende de tijd dat ik uitvoerend danser was een aantal musical choreografieën mogen dansen. Voor mijn selectiegroep dans heb ik ook een aantal keer een musical choreografie gemaakt.
Qua dansgroepen heb ik er dus redelijk wat ervaring mee, qua musicalgroep nog helemaal niet. Des te leuker is deze uitdaging bij colours nu dus voor mij!

Wat is eigenlijk jouw favoriete musical?

FAME!!!!!!

Tot slot wil je vast nog iets over jezelf kwijt:

Ik ben Marianne. Ik ben getrouwd en heb 2 super lieve dochtertjes! Dansen is altijd al mijn grootste passie en ik ben daar ook altijd heel actief in geweest. Ik durfde alleen nooit helemaal voor die passie te gaan, omdat het geen zeker bestaan geeft.
Ik ben jarenlang werkzaam geweest in de arbeidsbemiddeling en daarnaast bleef ik veel dansen en lesgeven. Ik werd daar maar nooit echt gelukkig van. Vorig jaar heb ik de beslissing genomen om nu eens wél helemaal voor mijn passie te gaan! Ik ben uit de arbeidsbemiddeling gestapt en houd mij nu alleen nog maar bezig met dans. Door deze beslissing ben ik ook bij Colours terecht gekomen 😊
Naast dansen houd ik ook heel erg van zingen en gitaar spelen.

Wil je Marianne succes wensen ? Laat een berichtje achter hieronder en/of like dit bericht🎉